Kochani Goście,

zapraszamy na kolejną edycję Restaurant Week, w której udział bierze nasza restauracja w Poznaniu przy ul. Węgorka. Festiwal startuje już 20.10 i będzie trwał do 31.10. 2017. Z tej okazji przygotowaliśmy specjalne menu:

Menu 1:

  • Przystawka: Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Danie główne: Łosoś w sezamie z plackami dyniowym
  • Deser: Lody rzemieślnicze: Sorbet wiśniowy z miętą

Menu 2:

  • Przystawka: Carpaccio z buraka z kozim serem
  • Danie główne: Polędwiczka wieprzowa w sosie gorgonzola z orzechami na gnocchi buraczkowym
  • Deser: Lody rzemieślnicze: Sorbet wiśniowy z miętą

Już teraz możecie zarezerwować stolik na: http://bit.ly/RestaurantWeekEstella.

 

 

Wróć do Aktualności

Zapraszamy!