Antipasto misto piccolo | Zestaw włoskich wędlin, serów i marynat | 250 g | 46,00 zł |
Bruschetta al pomodoro, aglio e olive | Grzanka z pomidorami, oliwkami, czosnkiem i oliwą z oliwek | 150 g | 21,00 zł |
Carpaccio di barbabietola | Carpaccio z buraków z serem typu feta i kremem balsamicznym | 200 g | 28,00 zł |
Carpaccio di manzo piccolo / grande | Polędwica wołowa marynowana z kaparami i rukolą (mała / duża) | 110 g / 230 g | 34,00 / 58,00 zł |
Carpaccio di polpo | Carpaccio z ośmiornicy, podane na rukoli | 180 g | 60,00 zł |
Carpaccio di salmone | Cienkie plastry łososia marynowanego w ziołach z oliwą z oliwek | 180 g | 57,00 zł |
Fritto di verdure con mozzarella | Gorące warzywa z grilla z serem mozzarella | 250 g | 36,00 zł |
Insalata caprese | Ser mozzarella z pomidorami, bazylią i oliwą z oliwek | 250 g | 29,00 zł |
Insalata Cesare (sous-vide) | Sałatka Cezar z grillowanym kurczęciem, serem grana padano i grzankami | 300 g | 38,00 zł |
Insalata di gamberoni | Sałatka z rukolą, grillowanymi krewetkami, parmezanem i limonką | 230 g | 59,00 zł |
Insalata speciale | Sałatka z serem mozzarella, szynką włoską crudo i tuńczykiem | 300 g | 45,00 zł |
Mozzarella di bufala con prosciutto crudo e rucola | Ser Mozzarella di Bufala D.O.P. z szynką włoską crudo, podany na rukoli | 200 g | 49,00 zł |
Olive farcite e fritte | Gorące, panierowane oliwki nadziewane mięsem i parmezanem | 200 g | 28,00 zł |
Tartare di filetto di manzo | Tatar z polędwicy wołowej z żółtkiem, cebulką i marynatami | 240 g | 57,00 zł |